Butikstädning


Tidpunkt för när städning ska utföras är också beroende på butik. Oftast sker städning på morgonen så att butiksdelen är klar innan öppning. Sedan kan personalutrymmena städas efter öppnandet. Vissa butiker vill ha städning under dagtid, medan andra efter stängning.


Vad för slags städning utför vi i butiker då? Ja, det är helt beroende på vad det är för slags butik. Vissa butiker vill i princip bara ha golven städade, och andra vill även ha hyllor, försäljningsdiskar mm rengjorda. Sedan finns det ju personalutrymmen som också behöver städas. Men vad som behöver städas, är det framför allt ni som bestämmer. Vi kan erbjuda en paketlösning innehållande städning av butiken och en återkommande fönsterputs av skyltglasen.


Exempel på vad som kan ingå i en butikstädning:


Entreer & Allmänna ytor:

Dammning av tillgängliga fria ytor, golv dammsugs och våttorkas.


Kontorsrum:

Dammning av samtliga tillgängliga fria ytor, golv och mattor dammsugs, golv våttorkas vid behov och all papperskorg töms.


Lunchrum/kök:

Dammning av samtliga tillgängliga fria ytor, rengöring av fria ytor av diskbänkar, fläckar av alla köksluckor utvändigt, golv dammsugs och våttorkas. Sopor töms.


Toaletter:

Toalettpapper, pappershanddukar och flytande tvål fylls på. Toaletter och handfat rengörs, golven dammsugs och våttorkas. Papperskorgar töms.Som sagt, vi kan skräddarsy en paketlösning efter era önskemål. Vill ni att era skyltfönster ska putsas med jämna mellanrum, eller kanske att reklamskylten på fasaden rengörs varje kvartal, så tar vi med det.