Kontorsstädning


Ett rent kontor är mycket viktigt. Dels för medarbetarnas trivsel och hälsa, och dels för kunders eller potentiella kunders intryck av ert företag. Vi kan erbjuda olika lösningar beroende på vad just ert företag önskar. Vill ni ha städning utanför kontorets öppettid, som tidig morgon eller kväll? Eller vill ni ha städningen utförd under dagtid? I fall där vi städar kontor på dagtid försöker vi vara så flexibla som möjligt, och låta moment som dammsugning ske när det stör som minst. Alternativ till dammsugning kan vara torrmoppning där så är möjligt. Vi försöker också passa in städningen med raster i möjligaste mån.


Vad ingår i ett kontorsstädning?


Kontorsrum:

Vi dammar av samtliga tillgängliga fria ytor, golv och mattor dammsugs, golv våttorkas vid behov och all papperskorg töms.


Lunchrum/kök:

Vi dammar av samtliga tillgängliga fria ytor, fläckar av köksluckor utvändigt, rengör fria ytor av diskbänkar, golv dammsugs och våttorkas. Sopor töms.


Toaletter:

Toaletter och handfat rengörs, golven dammsugs och våttorkas. Toalettpapper, pappershanddukar och flytande tvål fylls på. Papperskorgar töms.


Entreer & Korridorer:

Dammning av alla tillgängliga fria ytor, golv dammsugs, moppas och våttorkas vid behov.


Extra-tjänster:

Vi utför även tilläggstjänster som till exempel blomvattning, diskplock, tvätt av handdukar. Fönsterputsning och golvvård, kan beställas också.