Om Limpyo Puts & Städ


Lite historik och bra att veta om Limpyo puts & städ. Företaget startades vid årsskiftet 2000 och 2001, av paret Stefan och Jorgy Ording. Namnet "Limpyo" härstammar från Filippinerna, och betyder "rent" på svenska. Vi tyckte det var passande, eftersom Jorgy ursprungligen kommer ifrån Filippinerna.


Då Limpyo puts & städ startades, var det beläget i Norsborg söder om Stockholm. Företaget flyttade till sin nuvarande adress utanför Uppsala år 2003. Detta förklarar varför vi har många kunder även i Stockholm. Det är gamla kunder till oss som hängt sig kvar, och genom rekommendationer ifrån dessa även nya. Annars återfinns många av våra kunder i Uppsala, Alunda, Gimo och Östhammar. Tack vare ett gott samarbete med mäklare både i Stockholm och Östhammar, så har vi mycket flyttstädningar i dessa områden.


Tidigare erfarenheter


Stefan har en lång och gedigen erfarenhet av nästan allt inom städbranschen. Allt ifrån städningar på kontor, butiker och trappor, till ren rumsstädning på läkemedelsföretag. Vidare har Stefan lång erfarenhet av fönsterputs och har jobbat mycket med golvvård och flyttstädningar.


Jorgy har en nästan lika lång erfarenhet av städning, med ett mångårigt arbete inom hotellstädning i bagaget. Hon har god erfarenhet av kontorsstädning och flyttstädning. Hon är dessutom en mycket duktig fönsterputsare. Jorgy har också, likt en falk, öga för vad som behöver göras.

Stefan

Stefan

Jorgy

Jorgy

Ring nu: 073 6560712 | Mejla Limpyo Städ